Wigilia firmowa
Spotkanie firmowe w Sielanka Bankiet
Tradycyjna kuchnia w autorskim wydaniu
Wigilia firmowa w Sielanka Bankiet to wybitna kuchnia tradycyjna, nowoczesna sala bankietowa oraz wyjątkowy świąteczny nastrój.
OFERTA I 95 zł/os.
Uroczysty obiad
Czas trwania do 3h
ZUPA (serwowana indywidualnie)
Barszczyk czerwony serwowany z uszkami z grzybami
DANIE GŁÓWNE (serwowane indywidualnie)
Sandacz z sosem borowikowym podany z pieczonym ziemniakiem i kapustą wigilijną
DESER (serwowany indywidualnie)
Szarlotka cynamonowa prosto z pieca podana z lodami i bitą śmietaną
OFERTA II 130 zł/os.
Uroczysty obiad serwowany na półmiskach
Czas trwania do 5h
ZUPA (serwowana indywidualnie)
Barszczyk czerwony z uszkami
DANIE GŁÓWNE (serwowane na półmiskach)
Karp z sosem borowikowym
Filet z sandacza z sosem cytrynowym
na plackach ziemniaczanych
Polędwiczka wieprzowa faszerowana suszoną śliwką̨
w sosie na bazie whisky
Pierogi ruskie z cebulką
Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi
Puree ziemniaczane
Buraczki na ciepło
DESER (serwowany indywidualnie)
Naleśnik z makiem i kajmakiem i gałką lodów waniliowych
ZIMNE PRZEKĄSKI (serwowane na półmiskach)
Ryba po grecku
Śledź na jabłku w śmietanie
Sałatka jarzynowa polska
Pstrąg marynowany
Pieczywo
OFERTA III 195 zł/os.
Impreza nocna
Czas trwania do 7h
Oferta obowiązuje dla grup minimum 25 osobowych
I DANIE CIEPŁE
ZUPA (serwowana w wazach)
Barszczyk czerwony z pasztecikiem z grzybami
Żur z białą kiełbasą i jajkiem
DANIE GŁÓWNE (serwowane na półmiskach)
Karp z sosem borowikowym
Filet z sandacza z sosem cytrynowym na plackach ziemniaczanych
Polędwiczka faszerowana suszoną śliwką̨ w sosie na bazie whisky
Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi
Puree ziemniaczane
Buraczki na ciepło
II DANIE CIEPŁE (serwowane w podgrzewaczach)
Bigos z dziczyzną i śliwkami suszonymi
Karkówka pieczona w miodzie, czosnku i musztardzie
Pierogi ruskie z okrasą
Kopytka podsmażone na masełku
DESER (serwowany w szwedzkim stole)
Sernik królewski
Tarta z pomarańczami i galaretką
Ciasto mocno czekoladowe ze śliwkami
Donuty pachnące cynamonem polane białą czekoladą
ZIMNE PRZEKĄSKI (serwowane w szwedzkim stole)
Tatar wołowy z cebulką i piklami
Pasztet z dziczyzny podany z marynowaną gruszką
Ryba po grecku
Śledź́ na jabłku w śmietanie
Sałatka jarzynowa polska
Babeczki wytrwane z pastą z pstrąga
Pomidory z mozzarellą i świeżą bazylią
Ryby wędzone
Pieczywo

DODATKOWO
SŁODKI STÓŁ 20 zł/os.
Sernik królewski
Ciasto mocno czekoladowe ze śliwkami
Donuty cydrowe pachnące cynamonem
polane białą czekoladą
NAPOJE BEZ OGRANICZEŃ 20 zł/os.
Woda niegazowana, woda gazowana
Sok jabłkowy, pomarańczowy
Kawa i herbata
ALKOHOL
Korkowe 15 zł/os.
Wódka 0.5l / 70 zł
Wino białe lub czerwone 0.75l / 70 zł
Whisky 0.7l 150 zł
Prosecco 0.7l 70 zł
Sprawdź ofertę cateringu firmowego na Wigilię
Rezerwacje przyjmujemy przez e-mail i telefonicznie
kom. 89 512-34-56
e-mail: biuro@restauracjasielanka.pl