Wigilia firmowa
Spotkanie firmowe w Sielanka Bankiet
Tradycyjna kuchnia w autorskim wydaniu
Wigilia firmowa w Sielanka Bankiet to wybitna kuchnia tradycyjna, nowoczesna sala bankietowa oraz wyjątkowy świąteczny nastrój.
Bufet zimnych przekąsek – 75 zł /os.
śledź w śmietanie
śledź po żydowsku
tatar z łososia na grzance z kawiorem
sałatka jarzynowa
ryba po grecku
kulebiak staropolski z kapustą i grzybami
Bufet ciepłych dań – 109 zł /os.
lin w śmietanie- karp w dzwonkach
pierogi z kapusta i grzybami
pierogi ruskie
kapusta wigilijna z suszoną śliwką
pieczone ziemniaki
puree ziemniaczane
Bufet ciepłych dań – 129 zł /os.
kotleciki ze szczupaka podane w pieczarce
sandacz w śmietanie podany z szyjkami rakowymi
halibut podany z krewetkami i mulami
pierogi ruskie
pierogi z kapusta z grzybami
bigos z dziczyzny, z pieczona biała kiełbasa
puree ziemniaczane
kluski śląskie z okrasą
Na słodko
tort makowy z gruszką w winie – 25 złotych/osoba
naleśniki z makiem, kajmakiem i lodami – 15 złotych/osoba
fondant czekoladowy polany wiśniami w rumie i z gałką loda śmietankowego – 19 złotych/osoba
Napoje ciepłe i zimne – 9 zł /os.
woda niegazowana, sok jabłkowy, sok pomarańczowy,
napoje gazowane: pepsi, pepsi max, 7up,
napoje gorące z ekspresu: kawa, herbata
Rezerwacje przyjmujemy przez e-mail i telefonicznie
kom. 89 512-34-56
e-mail: biuro@restauracjasielanka.pl