Sylwester 2024

Sylwester 2024

Szampańska zabawa Sylwestrowa

Serdecznie zapraszamy na coroczny Bal Sylwestrowy do Sielanka Bankiet. Jak co roku czeka na Państwa szampańska zabawa do rana, zróżnicowana oprawa muzyczna, a przede wszystkim wybitna autorska kuchnia.

Cena za osobę: 389 zł

DANIE GŁÓWNE (SERWOWANA INDYWIDUALNIE)
Polędwica wołowa podana na piance z prawdziwków z portobello pod parmezanem z krewetką

DESER (SERWOWANY INDYWIDUALNIE)
Tort pistacjowy z nutą wanilii i subtelnym kremem pistacjowym

21:00 II DANIE CIEPŁE (SERWOWANE W BEMARACH)
Sarnina podana z konfiturą z dzikiej żurawiny
Polędwiczka wieprzowa w sosie daktylowym z brandy
Roladki z pstrąga podane na pieczonym ziemniaku z kwaśną śmietaną
Czerwona papryka faszerowana risotto z krewetkami i suszonymi pomidorami

23:00 III DANIE CIEPŁE ( SERWOWANE W BEMARACH)
Trio rybne z owocami morza w sosie pomidorowym
Pieczony na złoto kalafior z nutą bazyli
Meat ballet z jagnięciny w pieczarce w sosie pomidorowym
Roladki z cukini faszerowane mięsem z indyka pod parmezanem

00:00 IV DANIE CIEPŁE (SERWOWNE INDYWIDUALNIE)
Żurek z białą kiełbasą podany w małym chlebku

ZIMNE PRZEKĄSKI (SERWOWANE W SZWEDZKIM STOLE)
Tatar z polędwicy wołowejpodany na. grzance domowego wypieku
Tatar z tuńczyka podany na awkodao z serkiem Filadelfia i granatem
Carpaccio z polędiwcy wołowej z marynowanymi prawdziwkami
Wolne pieczony rostbef wołowy z sosem tysiąca wysp
Roladki z schabu podane z chrzanem i pasą z żółtek
Roladki z karkówki podane rukolą i sosem tatarskim
Ciasto francuskie z szynką i serem brie
Matiasy podane na krążkach pieczonych ziemniaki z śmietaną i konfiturą z kwaśnych jabłek
Sakiewki z wędzonego łososia z pastą serowo-czosnkową
Sałata z glazurowaną gruszką, blue cheesem, melonem, granatem i awokado
Sałata z świeżego brokuła z bekonem, jajkiem, orzechami włoskimi
Sałata z rukoli, granatu i ciecieżycy
Mix zielonych sałata z szarpaną kaczką
Mini mozzarela z pomidorami
Kiszonki domowej roboty
Wędzony udziec podany w całości

NA SŁODKO
Bufet pełen słodkości

NAPOJE (ZAPEWNIANE BEZ OGRANICZEŃ)
Napoje niegazowane: woda gazowana/ niegazowana, sok jabłkowy, sok pomarańczowy
Napoje gazowane: pepsi, pepsi max, 7 up
Kawa,herbata

 

Dane do przelewu w celu dokonania rezerwacji:

ALIOR BANK
Rachunek bankowy do przelewu zadatku:
Alior Bank 04 2490 0005 0000 4500 6848 2015

Odbiorca:
PEG Ewa Gutowska-Dowgwiłłowicz, Restauracja Sielanka

W tytule:
Nazwisko, data przyjęcia, zadatek
Kwota:

Rezerwacje przyjmujemy przez e-mail i telefonicznie

kom. 89 512-34-56
e-mail: biuro@restauracjasielanka.pl

Informacje ogólne:

  • Organizatorem Balu Sylwestrowego jest Restauracja Sie lanki Bankiet w Gietrzwałdzie.
  • Bal Sylwestrowy odbędzie się w dniu 31.12.2024 w godzinach 19:00- 3:00. Cena za osobę 389 zł Cena ta obejmuje wstęp na bal, zabawę do rana przy najlepszej oprawie muzycznej grupy Wodzirej plus, nieograniczony dostęp do wszelkich bufetów, 4 kolacje ciepłe, napoje niegazowane i gorące bez limitu.
  • Od momentu wpisania wstępnej rezerwacji, powinna być ona opłacona w przeciągu 5 dni w Restauracji.
  • Za zawarcie umowy uważa się uiszczenie opłaty za rezerwację miejsca na imprezie.
  • Zakupione bilety nie podlegają zwrotowi. Jest możliwość rezerwacji hotelu w cenie 150 zł/os – pokój dwuosobowy.
  • Liczba miejsc jest ograniczona. Pokoje rozliczamy w momencie opłaty Balu.
  • Każdy z gości rezerwuje stolik dla siebie i swoich przyjaciół. Od 10 osób przy stole zapewniamy stolik indywidualny, przy rezerwacjach poniżej 10 osób jest możliwość połączenia dwóch grup do jednego stolika.
  • Powyższa oferta nie zawiera alkoholu. Goście mają możliwość zakupienia alkoholu w restauracji jak i wniesienia własnego alkoholu. Restauracja zapewnia szkło oraz lód.
  • Na terenie Imprezy dostępna będzie szatnia bez biletów. Pozostawienie w niej odzieży wierzchniej jest obowiązkowe. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za wartościowe rzeczy pozostawione w szatni/ na sali.
  • Uczestnik ponosi odpowiedzialność za wszelkie szkody i zniszczenia powstałe w wyniku jego działania/zaniechania, w tym szkody dokonane na terenie Restauracji lub dokonane pracownikom Restauracji,
  • Uczestnikom oraz osobom trzecim, bez względu na fakt czy szkody zostały dokonane w pomieszczeniach.Ponadto, w przypadku konieczności wykonania usług dodatkowego sprzątania w wyniku incydentalnych działań uczestników imprezy Organizator ma prawo obciążyć Uczestnika opłatą, w kwocie równej poniesionym kosztom. W każdym przypadku Uczestnik jest zobowiązany do zapłaty odszkodowania na podstawie noty księgowej wystawionej przez Organizatora po Imprezie w terminie wyznaczonym w nocie.
  • Ochrona danych osobowych
    Uczestnicy balu wyrażają zgodę na przetwarzanie ich danych osobowych w celach organizacyjnych zgodnie z obowiązującymi przepisami o ochronie danych osobowych. Uczestnicy wyrażają zgodę na wykorzystanie ich wizerunku na zdjęciach i nagraniach wykonanych podczas balu do celów promocyjnych organizatora.